Over Pieter

Ik ben Pieter Wagenborg, geboren begin zestiger jaren in Utrecht. Naast dat ik me in mijn leven heb ingezet voor de zwakkeren in mijn omgeving, ben ik zo’n twintig jaar werkzaam geweest bij Het Hof van Eden, een stichting die zich bezighoudt met het in standhouden van zeldzame gewassen en bedreigde huisdierrassen.

Nadat ik er in 2006 ben gestopt besloot ik om mijn eigen bedrijf in natuurlijk en ambachtelijk tuinieren te beginnen (www.tuinwijzerwagenborg.nl).

Ik ben dus een tuinman in hart en nieren met een zwak voor mijn medemens.

Nu ik met de kennis van nu terugkijk op mijn bestaan wordt het me meer en meer duidelijk waar, wanneer en vooral op welke wijze ik de connectie met mezelf kwijtraakte en wat het heeft gevergd om deze band te herstellen.

De rugzak die ik met me meedraag is dan ook gevuld met lessen uit mijn verleden die mede dankzij reconnective healing een bijdrage hebben geleverd tot mijn persoonlijk herstel, ik ben er meer mens door geworden.

Met dat ik in aanraking kwam met Reconnective healing ging er een wereld voor me open en zie ik het als een groot voorrecht dat ik meer nog dan een baken in de mist te zijn en een luisterend oor voor mijn cliënten, ik mag werken met de helende frequenties van licht, energie en informatie om daarmee een verbond aan te gaan tussen mij, mijn cliënt en het Universum, opdat de band met het hogere zelf kan worden hersteld.

Als tuinman probeer ik de balans te vinden tussen mens en natuur. Als heler probeer ik de natuurlijke balans te herstellen en als mens probeer ik in balans te blijven, te groeien en te delen.

Mijn kennismaking met reconnective healing

Op een dag was ik aan het surfen op het internet toen ik bij toeval op een U-tube filmpje stuitte waarop dr. Eric Pearl liet zien hoe de reconnective healing in praktijk werkt.

Hajo Healing

Augustus 2018 vond ik een geschikte ruimte bij een kantoor Vila complex aan de kanaalweg in Utrecht.

Over de sessies

Als je komt voor een reconnective healing© sessie of de reconnectie© dan wil ik je vragen om comfortabele kleding te dragen.