Over de sessies

Als je komt voor een reconnective healing© sessie of de reconnectie© dan wil ik je vragen om comfortabele kleding te dragen. Je ligt per slot met kleren aan, zonder schoenen op je rug op de massagetafel, waarbij het prettig is als je je op je gemak voelt en vrij kan ademen.

Vermijd parfum, geparfumeerde zeep, haar en huidprodukten voorafgaand aan de sessie. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk te verlopen.

Het dragen van sierraden, horloges en dergelijke is geen probleem, mits ze ook gemakkelijk zitten.

De beste manier om een healing toe te laten is door er open voor te staan, zonder uitgesproken verwachtingen te hebben. Je gaat liggen op de massagetafel, sluit je ogen, ontspan en ervaar gewoon, alsof je een onverwachts rustuurtje had.

Laat al je gedachten varen, ervaar en observeer en laat de frequenties van licht, energie en informatie op je inwerken.

Adem dan ook niet op een bepaalde manier, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte en doe geen andere dingen waarvan je denkt dat ze behulpzaam zullen zijn, dat zullen ze niet namelijk. Het zal je hoogstens op een dwaalspoor brengen en je weerhouden om de healing ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en niet probeert om de ervaring te sturen of te verbeteren dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt, wat De Reconnectie echt maakt.

Een reconnective healingsessie duurt ongeveer drie kwartier, waarbij na een korte voorbespreking je ongeveer een half uur op de massagetafel ligt en er na afloop ruimte is om je ervaringen met mij te delen.

Ieders ervaring met reconnective healing is uniek.

Soms is er bij de eerste sessie sprake van een spontane healing,

soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat.

Healing op afstand

Als door omstandigheden of om welke reden dan ook het niet mogelijk is om langs te komen in mijn praktijk in Utrecht, dan is het mogelijk om een healing op afstand te krijgen.

In dat geval ga je nadat we kort telefonisch contact hebben gehad, op de plaats waar je bent ontspannen op bed liggen en onderga je de healing. Na afloop bel ik je dan weer om de sessie met je te bespreken.

Over het algemeen zijn de sessies op afstand niet wezenlijk anders dan de reguliere sessies, ware het niet dat het als prettig wordt ervaren dat je in een vertrouwde omgeving bent, waardoor je wellicht wat ontvankelijker bent voor de healing.

Kosten

Eén tot drie sessies wordt aanbevolen en de kosten per healing bedragen €70,- (incl.21% BTW).

Een healingsessie op afstand dient vooraf te worden betaald (tevens €70,-), bij voorkeur via de bank.

De Reconnectie ofwel de persoonlijke reconnectie bestaat uit twee sessies van ongeveer een uur die binnen 72 uur van elkaar worden gegeven.

De kosten hiervan zijn vastgesteld op €333,- (incl. 21% BTW).

Disclaimer

Reconnective Healing® is geen medische behandeling en er wordt geen medische diagnose gesteld.

Een sessie kan nooit een medisch advies van een arts of medisch deskundige vervangen.
Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid. Ook worden er geen garanties gegeven.