Dr Eric Pearl

De grondlegger van de reconnective healing© is dr. Eric Pearl die na geruime tijd als succesvol chiropractor te hebben gewerkt in Los Angeles in 1993 tot de ontdekking kwam dat hij over buitengewone genezende krachten beschikte.

Patiënten van Eric vertelden dat ze zijn handen voelden nog voor hij ze aanraakte en maakte melding van wonderbaarlijke genezingen en bijzondere ervaringen.

Dr.Pearl wist in eerste instantie niet wat hem overkwam maar na een lange zoektocht kwam hij tot de slotsom dat er aan ons een geheel nieuw spectrum van helende frequenties wordt aangeboden dat ons helpt te helen en te evolueren.

Hij noemde dit het reconnective healing spectrum, te gebruiken voor reconnective healing en de (persoonlijke)reconnectie.

In zijn boek “de Reconnectie, Heel anderen, heel jezelf “(uitgegeven bij petiet), beschrijft dr. Pearl zijn zoektocht naar de ontdekking van deze nieuwe frequenties van genezing; een verbond tussen patiënt, genezer en het Universum.

Dit verbond noemde hij de reconnectie, om vooral aan te geven dat het gaat om het herstel van de band met Ons Hogere Zelf.