Hajo healing

Augustus 2018 vond ik een geschikte ruimte bij een kantoor Vila complex aan de kanaalweg in Utrecht. Een ruime zolderkamer die dienstdeed als praktijkruimte zowel als kantoorruimte en ruimte voor het opkweken van plantgoed.

Ik kon dan ook een combinatie maken van het natuurlijk tuinieren en de healingspraktijk en aangezien ik in eerste instantie er niet van hoefde te leven, heb ik er anderhalf jaar lang pro deo diverse healings gegeven aan familieleden en kennissen om ervaring op te doen en te wennen aan het idee dat ik een transitie doormaakte van tuinman(tuintherapeut) naar praktiserend heler.

Het was ook in die periode dat het in mij begon te dagen dat ik mijn praktijk naar mijn overleden broer Hajo zou kunnen vernoemen.

Hoewel hij op zeer jonge leeftijd op tragische wijze om het leven is gekomen en ik hem zelf niet heb gekend, speelt hij altijd nog een belangrijke rol in mijn leven en draag ik zijn nagedachtenis met mij mee in mijn hart.Lang hoefde ik niet te twijfelen toen er eind 2019 bij de Alchemist een ruimte te huur aangeboden werd. De locatie waar ik zat voldeed niet meer en zou binnen afzienbare tijd worden afgebroken dus de keuze was snel gemaakt.

Aan de Europalaan 2 vond ik een mooie toegankelijke ruimte die voor de komende periode uitstekend dienst zal doen als praktijkruimte van Hajo Healing.

Medio 2020 ben ik dan ook opengegaan voor business en ben je van harte welkom om bij mij een reconnective healing© of de reconnection© te ondergaan.